marți, 3 august 2010

De ce?

          De ce pun intrebarea de ce?Dar de ce pun intrebarea de ce,intrebandu-ma de ce,de ce?

     Da chiar,de ce ma plimb prin ne-minunatul meu oras, Bucuresti,si vad atata praf, gunoaie, aglomeratie si un mare gol in inimiile multor oameni. Toata lumea incearca sa ajunga undeva, undeva mai aproape de implinire, unii alearga in gol, altii stiu tinta, dar toti ajung in acelasi loc, Cimitir....Eh nu chiar toti unii ajung uitati prin morga...sau altii nu au bani de inmormantare. Dar un singur lucru este sigur, toti muncesc, muncesc sa aiba mai mult,cu siguranta toti vor murii, dar oare cati din ei au trait cu adevarat? Cati din ei nu au fost decat niste robotei programati ca niste furnici,sa adune cat mai mult, asteptand ziua cand se vor bucura de o gramada mare,dar de fapt nimic din toate acestea nu conteaza. Conteaza cum vei fi amintit, conteaza ce ai lasat in urma,nu material, ci amintiriile....
                                    Oare cati iti vor duce dorul cu adevarat?

             Sau cati se vor mai gandii la tine dupa ce ai plecat?
                       
                                                                                       Asta conteaza...


      Dar de ce vorbesc despre toate astea? De ce nu...Multi dintre noi,traiesc,dar de fapt nu traiesc.....calca pe altii in picioare,sa ajunga undeva,da vor ajunge,undeva sus,dar singuri,si inconjurati de plastic si metal.ATAT.


   Nu ne gandim?Ce cautam aici?....Ce avem de facut?...Care este destinul nostru?


In aceasta tara,unde ratiunea nu prea isi are rostul,unde se fura si zebra de pe asfalt,unde se construiesc case,in mijlocul nicaieri, unde ne vindem la strainii de doua ori pretul sub piata...Intrebarile astea nu isi au rostul. Singura intrebare....De ce are celalalt mai mult ca mine...?DE CEEEE?

2 comentarii:

  1. Servus! Ma bucur c'ai ajuns la bloaga mea. :) De vrei un parteneriat, sunt dispus.
    Spor la adsense!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) ok eu voi pune un mic banner cu blog-ul tau,daca doresti sa faci la fel iti voi multumi:D

    RăspundețiȘtergere