marți, 20 iulie 2010

Criza in Romania(un fel de moarte lenta)

         Ce se intampla!!! :O Cel putin in minunata noastra tara,pot sa zic ca ne-am facut-o singuri,cu manutele noastre pline de ghiuluri. Am inceput totul bine, aur aveam, gaze si petrol aveam, industrie aveam, munti si mare si delta intr-o singur tara aveam,deci ce s-a intamplat? Am inceput sa le vindem la straini; de ce sa facem noi toti banii cand putem sa fim generosi sa dam si la altii cam toate afaceriile pe care le-am putea dezvolta la noi in tara.
       Si asa a inceput balciul, un amestec de politica cu manele si implicit multa prostie. Iar in ziua de azi o numim CRIZA, da e criza de nervi,scumpa noastra tara a ajuns la capatul nervilor,se da cu capul de pereti si numai suporta,si pe langa ea putinele persoane inteligente aka neuronii se sting unul pe rand.

                                          De ce se intampla asta?

        Pentru ca vrem,vrem sa devenim americani,dar avem un atuu asupra lor, very multe manele,si ei au un atuu BANII.Noi ne stingem usor treptat sub sunetele chinuite a unei melodii manelistice de jale.

        the new google adus importat din Venetia aka Paris slash Barcelona de Google.cocalaria.dolaro


google_pentru_cocalari


         Si acum in cazul in care nu v-am plictisit pe toti,sau chiar ofensat,voi incerca sa ating un subiect ne-mai atins de nimeni.



                       Inainte erau 5 "rase majore" si aici nu vorbesc de sub clase:

-Manelist aka Kokalarus stupidenus majorus

-Rapper

-Roaker

-Electronic Man(muzica din sfera electronica)

-Borring People(omul obisnuit care nu se remarca in vre-un fel aparte)


Dar acum observam o schimbare pe langa clasele observate de mine mai sus,s-au adaugat 3 clase noi:

-Manelo-emo-rapper-minimalistic

-Emo(sunt peste tot probabil este vre-o competitie intre ei si cocalarii)

-pitzi-emo(sincer nu stiu de unde au aparut divele astea,dar se inmultesc mai rau ca ....v-ati prins)

            Acum sa revin la subiectul pe care am vrut sa-l ating. Cum se face sau mai bine zis cum poti sa fi si cocalar si emo si houser si rapper toate in acelasi timp,sa-ti poti lua la tine si ceasul gucci si adibibasii vans,chiar si tricoiul conversee,si sa mai ai timp si pentru blugii berskika. Este incredibil si probabil trebuie sa ai putine puteri naturale sa le poti omogeniza in acelasi loc si sa creezi o aura asa vizibila de prostie ca poate fi vazuta si de pe luna. Daca prostia ar fi vizibila din spatiu,va asigur ca ne vom crede singurii din univers mult mult mult timp.

                     Eh cum am mai zis si mai de mult....."Mare este gradina domnului,iar gardul asa mic si se mai si fura din el ca e criza."

Un comentariu: