vineri, 23 iulie 2010

iOS 4.01,de ce si cum...


Trebuie?


      Apple si-a lansat ultimul iPhone OS,schimbandu-i numele in iOS 4, acesta fiind disponibil pentru toata lumea.

Acest soft este compatibil si cu iPhone 3G si 100% compatibil cu iPhone 3GS dar si cu iPod Touch 2G/3G(fara multitasking). Aduce ca noutati cum ar fi multitasking, foldere in home screen, zoom digital de 5x, suport pentru tastatura wireless, wallpaper pe home screen si altele.

       Eu l-am testat pe un iPod Touch 2G(jailbreak) si pot sa zic ca nu va recomand sa faceti update decat daca aveti 3GS.


1. Multi-tasking este inca in proces de perfectionare - Apple a dat prea putin timp developerilor sa se intereseze in aceasta problema, in concluzie ne confruntam acum cu un Proto-multitasking. Per total eu zic ca Backgrounder , o aplicatie Cydia pentru multi-tasking funtioneaza mai bine decat cel de la iOS 4.


2. Aveti grija cu wallpaper-ul - Toti cei care va pasioneaza iOS decorarea luati de seama: Cu o putere mare vine mare responsabilitate. Folosind o poza cu pisica voastra ca home screen background face lucrurile sa arate oribil.Eu v-as recomanda sa folositi wallpaperele din fabrica. Acestea fiind spuse puteti face niste wallpapere k-lumea folosind noul zoom al camerei.



3.Apple lanseaza si cateva aplicatii proprii cum ar fi Game-Center, un soft pentru socializare a "gamerilor", schimb de scor si altele, dar nu prea este folositor,majoritatea jocurilor ne-avand suport pentru el.             Alte aplicatii sunt iBook reader,iAds,etc

4. Poate fi jailbroken folosind redsnow.

5. Vizual este mai placut,in special cu folderele si un mod nou de slide a ferestrelor - In general iOS 4.0 este o schimbare draguta.




























In concluzie,acest soft este destinat ultimelor doua modele de iPhone 3GS si 4G cu modificari de bun simt unele foarte folositoare dar nu si majore(decat la iPad se vede o diferenta enorma)
       

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu